Det er mildt sagt en fotballinteressert gjeng som jobber i Tempe blikk.

Vi har en egen serie på "Eliteserien Fantasy". Her er det kun æren å spille om foreløpig. Vi klarer ikke å enes om vi skal ha en premie til førsteplassen eller en straff til sisteplassen. Får se hva vi kommer fram til i løpet av sesongen.

Den 17 februar arrangerte Tempe Blikk Fifa-kveld med inviterte gjester fra Comfort teknikk AS. Det ble satt opp to tv'er på kontoret for å ta unna alle kampene som skulle spilles den kvelden.
Resultatlista ble som følger:
1 plass. Thomas Holthe - Tempe Blikk
2 plass. Karl Skorstad - Tempe Blikk
3 plass. Karl Barlaup - Comfort teknikk

10 Mars var det fotballkveld på kontoret med tilsammen 3 kamper og en del forfriskninger på agendaen.

Cageballtreninger startet vi opp med nå i slutten av januar, dette og i samarbeid med Comfort teknikk. Da stiller hvert firma med eget lag og det spilles bur-ball i 45 intense minutter på 3T Rosten. Comfort teknikk dominerte stort i starten, men Tempe Blikk har fått opp O2 opptaket voldsomt utover tidligvåren og for øyeblikket så er det litt jevnere mellom lagene.

Cageballturnering 3T Rosten.
Tempe blikk og Comfort teknikk stilte med et blandalag kalt "Forza Blækkan" (ikke spør :-) Lagkaptein og "førster i alt" Ola Barlaup fikk satt sammen et lag med 2 fra Tempe Blikk, 3 fra Comfort teknikk og en innleid.
Guttene gjorde reint bord og tok med bøtta hjem på første forsøk.