• Nytt familiemedlem

  Da har vi fått en nytt tilskudd til Tempeblikk-familien.

  Kim Espen Johansen startet til oss i dag og han kommer fra et større blikkenslagerfirma her i Trondheim.
  Både vi og han ser fram mot et godt samarbeid framover.

 • Dagen i dag

  20 januar 2017 ble Donald Trump innsatt som President og Tempe Blikk hadde hatt sine første tre uker med drift. To år etter, er begge fortsatt i full drift, men der Trump sin administrasjon stadig krymper, vokser vi. (Altså ikke administrasjonen, men ansatte).
  Den 2 januar startet siste tilskuddet i Tempe Blikk. Han heter Elias og er en sjømann som har gjort landkrabbe av seg.
  Da er vi blitt 10 faste ansatte og i tillegg har vi pr dags dato kontrakt med 4 lærlinger.

  Fjoråret ble nok et år med full fart, og vi har faktisk ikke registrert en eneste uproduktiv time på noen av oss gjennom hele året.
  Når det gjelder 2019, ser det veldig lovende ut med tilgang på oppdrag nå i år og.

  Vi har noen spennende planer for 2019-2020, men vi sier som Stig Inge i RBK, "vi kommenterer ingenting før det er klart".

 • Tempe Blikk 2 år

  Da er Tempe Blikk og Ventilasjon blitt to år. Vi har ikke hatt full drift i to år enda, men det er to år siden vi ble stiftet og vi tar de milepælene vi får.
  Vi startet med fullstendig blanke ark og vi har sett gjennom disse første to årene at det ikke var noe selvfølge at vi skulle komme hit.

  Status nå er at vi er blitt 9 ansatte, og i tillegg har vi 4 lærlinger.
  Vi har hatt full aktivitet i hele år og nå etter sommeren har vi ferdigstilt Flatåshallen, Sjetnehallen, Sjetne skole, Othilies hage, Befalskaserne Ørlandet.
  I disse dager er vi i full gang på Skaun ungdomsskole, Magnus den godes gate 22, Trondheim Spektrum, Devico, NLP Melhus og skal om ikke lenge i gang på Valgrinda (steinlab NTNU).
  Flere av disse prosjektene foregår helt fram mot neste sommer, så det ser veldig bra ut for oss på arbeidsfronten.
  I tillegg har noen større aktører signalisert at de ønsker et samarbeid på flere prosjekter framover.

  Etter sommeren er vi kommet godt i gang og vel så det med blikkenslagerdelen vår også. På starten av året hadde vi blikkenslagerjobben på Gartnerihagen (boligprosjekt Orkanger), og nå etter sommeren har vi fullført blikkenslagerarbeidene ved Sjetnehallen (idrettshall).

  Så vi er meget godt fornøyd med å feire to-årsdagen vår i dag også håper vi på mange flere bursdager framover.

 • Gratulerer med dagen vår Daglig leder.

  I dag har vår daglig leder Bjørnar Eriksen bursdag. Ønsker han en flott bursdag.
  Bedre Daglig leder skal man lete lenge etter.

 • Fifa-turnering vår 2018

  Da har vi gjennomført vår halvårlige Fifa-turnering.
  Denne gang hadde vi tre inviterte fra Comfort teknikk AS og tre fra Trønderblikk AS.

  Da Comfort teknikk tok første plass og Trønderblikk ble "runner up" , så spørs det om vi holder arrangementet internt neste gang :-)

  Plassering
  1. Jakob - Comfort teknikk
  2. Jonas - Trønderblikk AS
  3. Martin - Tempe Blikk og Ventilasjon

 • Kim Rune

  Vi vokser sakte men sikkert og det siste tilskuddet på stammen heter Kim Rune Sætervang.
  Han er blikkenslager og kommer fra Olaf Hansen.

 • Fotball

  Det er mildt sagt en fotballinteressert gjeng som jobber i Tempe blikk.

  Vi har en egen serie på "Eliteserien Fantasy". Her er det kun æren å spille om foreløpig. Vi klarer ikke å enes om vi skal ha en premie til førsteplassen eller en straff til sisteplassen. Får se hva vi kommer fram til i løpet av sesongen.

  Den 17 februar arrangerte Tempe Blikk Fifa-kveld med inviterte gjester fra Comfort teknikk AS. Det ble satt opp to tv'er på kontoret for å ta unna alle kampene som skulle spilles den kvelden.
  Resultatlista ble som følger:
  1 plass. Thomas Holthe - Tempe Blikk
  2 plass. Karl Skorstad - Tempe Blikk
  3 plass. Karl Barlaup - Comfort teknikk

  10 Mars var det fotballkveld på kontoret med tilsammen 3 kamper og en del forfriskninger på agendaen.

  Cageballtreninger startet vi opp med nå i slutten av januar, dette og i samarbeid med Comfort teknikk. Da stiller hvert firma med eget lag og det spilles bur-ball i 45 intense minutter på 3T Rosten. Comfort teknikk dominerte stort i starten, men Tempe Blikk har fått opp O2 opptaket voldsomt utover tidligvåren og for øyeblikket så er det litt jevnere mellom lagene.

  Cageballturnering 3T Rosten.
  Tempe blikk og Comfort teknikk stilte med et blandalag kalt "Forza Blækkan" (ikke spør :-) Lagkaptein og "førster i alt" Ola Barlaup fikk satt sammen et lag med 2 fra Tempe Blikk, 3 fra Comfort teknikk og en innleid.
  Guttene gjorde reint bord og tok med bøtta hjem på første forsøk.

 • Ansatte

  I løpet av vinteren skjedde det en del på medarbeiderfronten hos oss.
  Marius, Martin og Sander kom med på laget i starten av desember i fjor og Arton kom nå i februar.
  Da har vi endt opp med 8 ansatte og 2 lærlinger, så det begynner da å bli litt trøkk i oss som gruppe.
  Det er en veldig fleksibel arbeidsstokk og vi er godt rustet for de hektiske og arbeidsomme periodene vi vet kommer nå i år også.

 • 2017

  Da er det noen måneder siden vi la vårt første driftsår bak oss. Det var et hektisk første år som ble "ekstremt" hektisk med flere prosjekter som skulle avsluttes til jul. Vi må innrømme at det ble såpass hektisk at vi hadde med et par av prosjektene over til de første ukene i 2018 :-)
  Vi endte opp med en omsetning på 6 943 000,- noe vi er godt fornøyd med med tanke på at i januar så var vi kun to ansatte.
  Driftsresultatet ble et "kalkulert" 200 000 i minus, noe vi regnet med da vi startet med totalt blanke ark den 01.01 og har måttet investere på alle fronter.
  Vi startet opp med 2 ansatte i januar og vokste sakte men sikkert til 10 med lærlingene i slutten av desember. Vi har hatt et par justeringer av arbeidsstokken i løpet av fjoråret og er meget godt fornøyd med den gjengen vi nå har i Tempe blikk.
  Når det gjelder kunder, så har vi nådd fram til alle vi hadde på forretningsplanen vår og har samarbeidet med alle bortsett fra en. Vi har også fått etablert et "utvidet samarbeid" med flere av kundene som gjør at vi er optimistiske med tanke på arbeidsmengden i framtiden. Vi avsluttet året med en fin ordrereserve for 2018 og ser fram til nok et hektisk år.